Sommartips från Danske Bank

Du som är medlem i TEV har tillgång till exklusiva förmåner hos Danske Bank, genom ett samarbete som mellan Danske Bank och Saco.
Se fler medlemsförmåner

Sparkonto XL

Man och kvinna i samtalKom igång med ett sparande redan idag.

Har du inte ett sparande idag? Oroa dig inte – det är aldrig för sent att komma igång. 

Hur mycket ska jag spara?
En tumregel brukar vara att man ska spara 10 procent av sin inkomst efter skatt. Kan du inte lägga undan 10 procent? Lägg undan så mycket du känner att du har möjlighet att spara – det bästa sparandet är det som faktiskt blir av. Även några 100-lappar.

På Danske Banks Sparkonto XL får du fram till 31 mars 2021 en ränta på 0,60%*. Läs mer https://danskebank.se/privat/bli-kund/bli-kund/saco/sveriges-tandlakarforbund

*Sparräntan gäller till och med 31 mars 2021, därefter f.n. 0,10%. Räntan är rörlig och följer förändringar i det allmänna ränteläget.

SommarfikaTips inför sommaren

Sommaren närmar sig med stormsteg. Även om just den här sommaren kommer se lite annorlunda ut så kommer det förhoppningsvis ändå vara en tid för återhämtning med familjen. Vi har samlat massor med tips och råd inför sommaren kring exempelvis säkra onlineköp, att kunna blippa sina köp samt om saker att tänka på inför och under en eventuell resa.

Läs mer på www.danskebank.se

MobiltelefonSe upp för bedragarna i sommar!

Det är oftast hög aktivitet av bedrägerier just på sommaren. Olika metoder används för att samla in känslig information och mailbedrägerier är mycket vanliga. Linus Fugl, Cybersäkerhetschef på Danske Bank kommer med sina råd här.