2020 närmar sig sitt slut!

Och det är lätt att känna sig lite slut efter ett år som detta! För många av oss har det varit det mest utmanande, utmattande och kanske misslyckade år vi någonsin upplevt.  Men nu är det dags att titta framåt. Boka av 18-19/3 och kom till TEV:s inspirationsdagar på fantastiska Steam Hotel i Västerås. Vi har mycket att planera och diskutera. Men framförallt vill vi kunna träffa så många som möjligt av våra medlemmar. De frågor som kommer att diskuteras är Utredningen Jämlik Tandvård, obligatorisk efterutbildning – är det vägen till stärkt kvalitetsstämpel på vår legitimation? Hör av er om det är några frågor som ni vill lyfta fram!

Det är extra viktigt, med allt som hänt, att vi kan känna oss starka i vår roll som tandläkare och vi skall vara stolta över den tid på utbildning vi har lagt ner för att komma dit vi är idag. Detta kan vi inte ta för givet utan måste kämpa för att bibehålla.

Vi måste försöka vara positiva inför nästa år och framtiden! Hitta alla möjligheter att känna tacksamhet för det vi haft, har och kommer att sträva efter. Jag vet att det kommer bättre tider! Gå in i 2021 med kraft och energi, sätt djärva mål, dröm stora drömmar!

Vi i TEVs styrelse vill med dessa ord önska alla
en riktigt God Jul och Gott Nytt År
Patrik Andrén
Ordförande
Tandläkare Egen Verksamhet
patrik.andren@tandlakarnaandren.se
@tdlpatrik